DESIGN & FORMGIVNING UTOMHUS


Trädgårdsföretaget Ire & Lind Trädgård har sitt säte i Skillingaryd, men hjälper kunder att designa unika och funktionella trädgårdar runt om i hela landet.


Vi börjar oftast med ett hembesök i er trädgård, där vi går igenom platsensföutsättningar tillsammans med era egna önskemål. Vi går igenom funktioner, stil och känsla, materialval och växtval som passar platsen.
TRÄDGÅRDSDESIGN

dgivning


Det är mycket att ta hänsyn till när man ska anlägga eller göra om en befintlig trädgård. Dels de naturliga förutsättningarna som din tomt har, era egna behov där ni behöver veta hur ni vill använda er trädgård, samt hur mycket tid ni vill lägga på skötsel. Till sist finns det oftast en budget att förhålla sig till. Vi är experter på just detta & har både kunskap, smarta ideér & maskiner som hjälper er att nå just er drömträdgård.   


Under mötet på plats ute i er trädgård diskuterar vi era tankar och önskemål, sedan bollar Urban vidare med olika lösningar och gestaltningar där ni själva får anteckna under mötets gång.

En intensiv timme med tips, tankar och inspiration!

Även för vår populära demobelysning gäller pris nedan.

 

PRIS: 1500:- inkl moms ( resetillägg tillkommer)


Väljer man att gå vidare med en gestaltningsplan med utformning samt växt- materialförslag brukar detta kosta från 5000- 15 000 kr, beroende på projektets omfattning.

SKISS & VÄXTVAL

Gestaltningsplan


Efter diskussion och bollande av idéer från både er och Urban sammanställer han ett gemensamt förslag för hur ni kan förändra er trädgård, samt skissar upp förslaget och gör en växtlista på föreslagna växter.

Detta lämnas sedan till er som kund som en utgångspunkt för ev kommande förändringar i framtiden.


Pris: från 5000:- inkl moms

" EN SKISS ÄR GRUNDEN TILL ATT LYCKAS "

STARTEN

Projektplan över din drömträdgård


Att skapa sin drömträdgård kan kännas som en orimligt dyr historia, men har man gjort ett bra grundarbete med en tydlig plan & skiss så kan man sedan jobba sig vidare i olika etapper. Från år till år, helt i sin egna takt.

Vårt bästa tips är därför att lägga extra omtanke & kraft på just planerandet av er kommande trädgård.


Utifrån era önskemål och drömmar skapar vi tillsammans just er drömträdgård!


Efter önskemål kan vi utforma ett förslag på hur man gör en förändring i flera etapper, uppdelat på tex. 3 år.


Varmt välkomna att höra av er!


// Urban

BOKA TID 

Var ute i god tid


Under sommaren har vi mycket att göra. Därför är det svårt att planera in hembesök under denna period.  Se därför  till att vara ute i mycket god tid med er bokning. Att planera sitt kommande projekt under vinterhalvåret ger större garanti att vi kommer kunna tacka ja till ert planerade projekt. 


Varmt välkomna att kontakta oss för hembesök med rådgivning eller för mer information kring dessa tjänster.


KONTAKT

 Urban Ireklint 072 306 27 44 

 Viktor Lindblad 072 306 37 44 

info@irelindtradgard.se

Packebo Skillingaryd Jönköpings län