Växthus

 

Att odla själv kan vara det mest fantastiska, och ännu mer när det är dags att skörda, När man bara kan gå rätt ut och hämta in sin egenodlade sallad.

 

En god förutsättning i vårt kalla klimat är såklart ett växthus. Vi har monterat ett flertal växthus där vi gjort allt från grundarbetet till slutmontering.

 

Välkomen att kontakta oss för offert

 

Uterum/Orangeri

 

Något som blir mer och mer populärt är att förlänga vår svenska sommar, och även förlänga hela vår tid till att kunna umgås i våra trädgårdar.

 

Många kombinerar då ett växthus med ett uterum, som man då kallar för ett orangeri. Mer perfekt kombination är såhär blir det inte! Man kan då både sitta under sina druvklasar och njuta samtidigt som man njuter av en god middag en kall sommarkväll.

 

Vi ritar gärna förslag på hur just erat orangeri kan komma att se ut och planerar även hur miljön runtomkring kan utformas.

 

Tillsammans med bra snickare skapar vi ett rum som kan komma att bli ett av de mest trivsamma. För vad säger att man inte kan sitta där även en vit vinterdag om en kamin står för värmen?

 

Välkomen att kontakta oss för en offert

 

IRE & LIND TRÄDGÅRD AB KONTAKTA OSS ÖPPETTIDER

 

Vi vänder oss både till både Packebo Duvemåla Måndag - fredag

privatpersoner & företag. 568 93 Skillingaryd 07.00- 17.00

Varmt välkomna att kontakta oss! info@irelindtradgard.se

 

Urban 072 306 27 44

Viktor 072 306 37 44