PLANTERING

 

 

PLANTERING AV TRÄD, VÄXTER & BUSKAR

 

Vi planterar litet som stort, helt efter dina önskemål.

En häck, ett träd eller kanske bara några perenner.

Det du får när du anlitar oss för planteingsjobb är en god start för dina nya växter med rätt växtstöd, gödning och omsorg direkt vid planteringen!

 

 

RENSNING AV RABATTER

 

Vi rensar dina trädgårdsrabatter när du vill, men för bästa möjliga resultat rekomenderar vi att sköta det under hela säsongen med en abonemangslösning. En noggrann rensning tididigt på säsongen hjälper oftast till för att hålla ogräset i schack en längre tid. Har man oturligt nog fått in ett av de mer aggresiva ogräsen som sprider sig som löpeld, kan vi ombesörja en större rensning med maskiner för att få bort ogräset på djupet.

 

 

RENSNING AV PLATTOR & GRUSGÅNGAR

 

Vi underhåller även rensning och rengöring av entrégångar, uteplatser. Beroende på omfattning rensar vi antingen med handredskap, med godkända bekämpningsmedel eller med högtryckstvätt. En mindre insats kan verkligen bli en stor förändning! Självklart kan vi även lägga ny fog på stenanläggningar eller montera rabattkanter i sten eller plåt för att skapa en mer underhållsfri trädgård.

 

 

FASADTVÄTT

 

Vi behandlar även putsade fasader som drabbats av algerangrepp med produkter ifrån Jape.

 

 

Fagerhults plantskola

 

Vi gillar att göra ett bra jobb på alla plan. Därför köper vi in alla våra växter genom grannbyns fina plantskola, Fagerhults plantskola. De har ett stort härligt sortiment av växter! Förutom tips från deras kunniga personal får vi alltid fina exemplar av växter till våra kunder.

 

IRE & LIND TRÄDGÅRD AB KONTAKTA OSS ÖPPETTIDER

 

Vi vänder oss både till både Packebo Duvemåla Måndag - fredag

privatpersoner & företag. 568 93 Skillingaryd 07.00- 17.00

Varmt välkomna att kontakta oss! info@irelindtradgard.se

 

Urban 072 306 27 44

Viktor 072 306 37 44